mandag 24. oktober 2011

Trendrapport: Strikk

Når det nå sakte men sikkert nærmer seg slutten av oktober er det ikke rart det blir kaldere i luften. Men det er ingen grunn til å ikke skulle være fint kledd, selv om man må pakke seg inn i varmere tøy! Heldigvis er store, deilige strikkegensere veldig tydelige i motebildet i høst og alle farger, mønster og fasonger er lov. Det er bare å slå seg løs!

Bodkin AW/11


Philip Lim AW/11


Vanessa Bruno AW/11


Miks og match materialer og farger! Bruk for eksempel tunge strikkete plagg over skinnbukser, eller kanskje over lettere skjørt og kjoler?

Strikkegenser fra Zadig&Voltaire (2.150), kjole fra Zetterberg (4.400)Deilige strikkegensere i butikken nå...


Jeg elsker å blande materialer, slik som Philip Lim viste på sin høstvisning:

Philip Lim AW/11


Og akkurat nå har vi den perfekte genseren for å kopiere denne looken i vår butikk, nemlig denne herligheten fra Paul&Joe Sister:

Paul&Joe Sister (2.500)

- Hanne

4 kommentarer:

 1. Fantastisk ny og fin blogg dere har fått dere!!! Finfin!! Og masse fin strikk, stylet akkurat sånn som jeg liker det!

  SvarSlett
 2. Hei Kine. Så hyggelig du så at vi har hatt mini-makeover på bloggen. Ikke helt ferdig, men allerede så mye riktigere for oss :). Du har kanskje sett at vi har lagt inn noen nye favoritter på blogglisten vår?? Hyggelig du liker det du leser også. Fin dag til deg.

  SvarSlett
 3. Det har jeg sett vettu, og jeg LIKER det :) Gleder meg som et lite barn til Zadig & Voltaire klokkene dukker opp. De havner lett på bloggen en 8-9 ganger til :)

  SvarSlett
 4. Hei Kine.
  Det er helt nye klokker fra Z&V som kommer, med levering tidlig i desember. Jeg tør ikke å legge ut bilder enda, har ikke fått endelig ordrebekreftelse fra Paris. Men når det kommer får du se de nye herlighetene! Om mulig enda finere enn de du har sett nå.
  Ser frem til massiv blogging om tema!

  SvarSlett