onsdag 2. november 2011

Jeansguide

De aller fleste kjenner seg vel igjen i at det er vanskelig å finne den perfekte jeansen. Og når vi først finner den bruker vi den til den er ugjenkjennelig! Noen jeans kan sitte som støpt på naboens kropp, men på ens egen blir den helt feil. Her er noen tips på veien til den perfekte jeansen:

 • Typisk vaskete jeans som har lysere partier på lår og rompe vil gjøre at disse områdene ser større ut. Perfekt for en med liten rumpe og smale lår, som gjerne ønsker seg mer former, men en som ikke ønsker å trekke oppmerksomhet hit bør styre unna.

(Fuga, 1.150)
 • Armybukser med lommer på utsiden av lårene vil være med på å forstørre lårene. Dette kan også være til hjelp for en spiker som vil jukse til seg litt former, mens en som opplever dette som problemområder, vil nok føle at lårene blir større i en slik bukse.
  (Fuga, 1.150)
 • Bukser uten baklommer har inntatt butikkene og er veldig trendy nå. Det man bør være obs på er at rumpa vil se større ut uten baklommer på buksen, noe som er perfekt for en som ønsker nettopp det! Dersom man vil forminske rumpa litt bør man velge en bukse hvor lommene sitter sentralt på rumpa og helst inn mot midten. Pass også på at lommene har normal størrelse, da små lommer vil forstørre rumpa.


   (Sand, 1.500)


  Detaljer fra Sand
 • Bukser med høy midje har også vært i motebildet de siste årene, og den type bukse er veldig behjelpelig for mange av oss. Har man litt ekstra mage eller et par "lovehandles" rundt midjen vil en bukse med høy midje hjelpe til med å skjule dette, der en bukse med lav midje på noen vil fremheve det.


  ( Joe's, 2.100)
De viktigste tipsene når det kommer til jeans, er likevel å ikke henge seg opp i størrelser, da man gjerne må ha forskjellige størrelser fra merke til merke. Buksene "modellen" på bildene bruker varierer med to størrelser... Og ha tålmodighet og ta deg god tid til å prøve. Vær gjerne to stykker sammen, et par friske øyne hjelper ofte på ens egne selvkritiske! Og ikke vær redd for å spørre de ansatte! Vi på Kiman Woman hjelper gladelig til.

- Hanne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar