mandag 7. november 2011

The STAR will be back!

Denne fantastiske stjernegenseren fra Hunkydory kommer tilbake! De forsvant raskt ut forrige gang vi hadde de inne, og nå kommer de i nye, herlige farger. Rosa, lysegrå og sjokoladebrun. Ventes inn i løpet av desember/januar. Sett deg gjerne på venteliste dersom du gikk glipp av denne sist.
(beklager dårlig bildekvalitet....)
-Nanna

10 kommentarer:

 1. Hva koster den? :)

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg vil gjerne ha en rosa, eller kanskje en brun, når de kommer, hvis dere kan sende? Har butikk i Stavanger. Vil gjerne se fargene før jeg bestemmer hvilken. :) Kan dere sende meg en mail på : hanne.aarhus@gmail.com når de er kommet?

  SvarSlett
 3. Hei Hanne.
  Vi sender gjerne!
  Vi legger bilder ut på bloggen med fargene så fort de er i hus, og skal prøve å huske å sende deg en mail om å sjekke de ut.
  Vi har ikke selv sett fargene, så det blir minst like spennende for oss - alle høres fine ut!

  SvarSlett
 4. Hei - har dere noen inne idag ? Mvh Monica

  SvarSlett
 5. Hei Monica. Vi har dessverre ingen inne nå, første levering ble raskt utsolgt. Nå ventet vi i spenning på de nye fargene :)

  SvarSlett
 6. Har dere fått inn genserene igjen? Jeg vil gjerne på en venteliste, ønsker meg brun i L :)

  SvarSlett
 7. Hei Marte.
  Genserene kom inn i slutten av desember, se innlegg her: http://www.kimanwoman.blogspot.com/2011/12/stjernegenseren-er-tilbake.html
  Jeg er usikker på om vi har igjen det du ønsker deg, jeg vil anbefale deg å ringe butikkene i morgen for å få et raskt svar.

  SvarSlett
 8. Hei, har dere inne genseren?

  SvarSlett
 9. Hei.

  Vi er desverre utsolgt for stjerne genseren nå, men vi har mye annet fint :)

  SvarSlett