mandag 14. november 2011

Vinnere er kåret!

Med SAND prikkete bluse, smale bukser, og "coco" jakke, ble dette et av antrekkene som blir premiert med et gavekort fra SAND (benyttes hos oss) på kr.3.000,-. Gratulerer!

 
I nydelig kjole fra SAND, med matchende svarte strømper, blir dette det andre antrekket premiert med et gavekort fra SAND (benyttes hos oss) på kr.3.000,-. Dette antrekket fikk også nest mest likes. Gratulerer!

Dette antrekket stikker av med gavekortet på kr.1.000,- fra Kiman Woman for styling. Kjolen er vakker, men kommer dessverre ikke så godt frem på bildet. Vi synes det var hyggelig at en nydelig datter også ville være med på bildet. Gratulerer! Vinner for mest likes er kåret tidligere i dag, se tidligere innlegg.
Alle 3 vinnere må ta kontakt med meg på mail; nanna@kimanwoman.no for å avtale mottagelse av gavekortene.
Vi takker alle som deltok i både konkurransen, og var med oss å feire disse dagene. Det har vært et fint jubileum!
-Nanna

4 kommentarer:

  1. Synes faktisk det var overraskende mye dårlige outfits og styling. Det er ikke butikkens feil, for dere har jo såååmye fint. Men generelt overrasket at Oslo ikke hadde bedre kreativitet!! Sorry...

    SvarSlett
  2. Gratulerer, Cecilie, vel fortjent :-).
    Til anonym kan jeg bare si at dette nok var noe våre kunder ikke var helt fortrolige med, så terskelen for å stille seg foran kamera var overraskende høy. Vi er allikevel fornøyd med arrangementet, og tar nok frem fotoveggen ved en senere anledning. Da er du hjertelig velkommen til å komme og delta :-).

    SvarSlett
  3. Oj, det var veldig uventet! Tusen hjertelig takk :)Gleder meg til å titte mer hos dere hvor jeg alltid finner noe fint! Hilsen Connie http://www.conniejullumstro.com/

    SvarSlett