fredag 22. februar 2013

STYLING

 "Fashion is what you`re offered four times a year, style is what you pick out of that fashion."


Vi har satt sammen et antrekk for å vise dere noen små detaljer som gjør et antrekk mer interessant. Det er ikke mye som skal til for å sette et personlig preg.


En bukse med print er noe av det hotteste man får tak i denne våren. Hvis du synes det er litt skummelt, velg en med rolige farger som den på bildene under. En sånn bukse kan gjøre ditt antrekk helt unikt hvis du tør å leke deg med stylingen. Vi har valgt en ganske trygg styling på bildet under, men her er det mange muligheter.

For å få en lag på lag effekt, bruk en skjorte under en løs genser. Bruk en genser som er såpass kort at skjorten henger nedenfor. La også skjorteermene synes nedenfor armen på genseren. Dette gir antrekket en rød tråd og gjør det med en gang mer avslappet.
  

Neon fargede smykker er godteri for øynene og passer perfekt til et vårlig antrekk. Det trenger ikke å være mer enn et armbånd for å gjøre antrekket mer spennende og trendy. 

Mote er til for å ha det gøy og være kreativ med. Nå har vi bare vist noen, men det finnes uendelig mange muligheter for å sette et særpreg på ditt antrekk. Kom gjerne innom butikken for inspirasjon eller hjelp for å finne et antrekk som er helt unikt for deg.- Anne Marte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar